Misija / Vizija

 

Misija:

Misija Internacionalne operske fondacije je da podrži i razvije mlade talente u oblasti opere, pružajući im priliku za profesionalni razvoj i umetnički rast. Fokusirani smo na umetnike iz Republike Srbije i okolnih zemalja, ali otvoreni smo za saradnju sa talentima iz celog sveta. Naša misija je da pružimo besplatne programe koji obuhvataju operske produkcije, letnje operske škole, masterklasove i stipendiranje, omogućavajući mladim talentima da ostvare svoje potencijale bez finansijskih prepreka. Takođe, želimo da dovedemo najeminentnije umetnike iz svih krajeva sveta u Srbiju, kako bi delili svoje znanje i iskustvo sa našim mladim talentima, podstičući kvalitet i inovaciju u operskoj umetnosti. Kroz naš rad, težimo da stvorimo inspirativno i podržavajuće okruženje koje će mladim talentima pružiti neophodne veštine i samopouzdanje da postignu izuzetnost u svojim karijerama.

misija


Vizija:

Vizija Internacionalne operske fondacije je da postane svetski prepoznat centar inovativnih operskih produkcija i vrhunskog obrazovanja, pod vođstvom eminentnih operskih pevača i predavača iz celog sveta. Želimo da pružimo mladim talentovanim umetnicima ne samo priliku da steknu dragoceno znanje i veštine kroz naše edukativne programe, već i da ih podržimo kroz mentorski program koji će im pomoći u razvoju karijere i pripremiti ih za uspeh na globalnoj operskoj sceni.

Uz to, želimo da Beograd postane centralno mesto za opersku umetnost u regionu, nudeći internacionalne produkcije u kojima će učestvovati kako mladi talentovani umetnici iz Srbije i regiona, tako i afirmisani umetnici iz celog sveta. Naša vizija je da prestonica Srbije postane novi epicentar kreativnosti i izvrsnosti u operskoj umetnosti, inspirišući i obogaćujući lokalnu i globalnu opersku zajednicu

vizija